img

Adatvédelem

A Cabal 2 Hungary oldalain történő regisztrációhoz csak egy elektronikus levélcím és egy felhasználói név megadása szükséges. A megadott levélcímet nem nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. Ezen alapadatokon felül tagjaink személyes részleteket is megadhatnak (teljes név, stb.). Ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező.

A felhasználók által felvitt tartalmak (cikkek és hozzászólások) nyilvánosan megjelenő adatok, ezek módositására csak a beküldő jogosult. Ha valaki ezeket a tartalmakat reklám, spam, scam, inzultálás vagy személyes adatok kicsalása céljából használja, annak a felhasználóját és tartalmait deaktiváljuk és akár IP cím szerint ki is tiltjuk az oldalról.

A weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény növelésének érdekében. A webolalunkon böngészve automatikusan belegyezik a látogató ezek használatába. Továbbá más partnereink is használhatnak sütiket a szolgáltatásuk üzemeltetéséhez. További részleteket olvashat, hogy a Google szolgáltatásai miként használják fel a látogatók adatait.